Jan Magnussen kör Camaro CUp!

Forum för frågor och synpunkter kring klubbens racingaktiviteter.

Moderator: ornet

62an
Corvetteälskare
Corvetteälskare
Inlägg: 262
Blev medlem: ons feb 11, 2004 2:53
Ort: Södertälje

Jan Magnussen kör Camaro CUp!

Inlägg av 62an »

Jan Magnussen kör Camaro Cup för Fukamuni Racing i Skandinavien!

Jan Magnussen har länge förknippats med Chevrolet på Le Mans och i USA. Han har kört amerikanska sportbilar, t.ex Corvette på Le Mans och i den amerikanska Le Mans-serien samt Camaro i Daytona 24-timmars och Grand-Am serien. Dessutom har Jan gjort ett inhopp i NASCAR Sprint Cup. Och nu ska alla skandinaviska racingfans få möjlighet att se Jan Magnussen i den oerhört populära Camaro Cup klassen.

Jan kommer 2011 att köra Camaro Cup med Fukamuni Racing, det danska laget som 2008 stod bakom hans son Kevin Magnussens DM titel i Formel Ford.

Jan Magnussen kommer inte att starta i det första loppet eftersom hans amerikanska tävlingsprogram inte tillåter det men är med från den andra omgången. Fukamuni Racing börjar trots det vid den första omgången med Robert Schlünssen, som gjorde det bästa danska resultatet i STCC mästerskapet 2010.

Passa på och besök Mantorp Park den 21 och 22 maj. Då kan du både se Magnussen och alla andra köra de häftiga Camarobilarna, och även köra med din egen Corvette på söndagens trackday (evetuellt med Corvetteserien)!

Bild
1962 Convertible
Tidigare Corvetter: 1968 Corvette Conv, 1966 Corvette Conv, 2000 Corvette Coupé, 2002 Corvette Z06
www.racefactory.se